7 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.7 / 10
+31 (0)652833880

Vloer egaliseren?

Vloer laten egaliserenHet egaliseren van een vloer is simpel gezegd het plat maken van de vloer. Het egaliseren van de vloer zorgt voor een solide en effen ondervloer die nodig is voordat er bijvoorbeeld plavuizen, een houten vloer, een PVC vloer of tapijt gelegd kan worden.

Een vlakke vloer is essentieel voor een mooie en duurzame vloer. Het egaliseren van een vloer is een proces waarbij de ondergrond gelijkmatig wordt gemaakt om eventuele oneffenheden, gaten en scheuren te verwijderen.

Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat dit met veel precisie gebeurt zodat er geen oneffenheden in de vloer terug te vinden zijn. Met egalisatiecement kunnen kleine oneffenheden in de vloer worden opgevuld. Vaak zullen dit maar enkele millimeters zijn. Indien noodzakelijk dan bestaat er ook een egalisatiecement van hoogwaardige kwaliteit waarmee wij cement lagen aan kunnen brengen tot 3cm dik.

De voordelen:

Een vloer egaliseren is een noodzakelijke eerste stap voordat er een nieuwe vloer of tegels geplaatst kunnen worden. Ook nadat er vloerverwarming is ingefreesd zal de vloer opnieuw geëgaliseerd moeten worden. Tevens zullen wij dan de sleuven afsmeren.

Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren

Een gladde ondervloer zorgt ervoor dat het uiterlijk, de kwaliteit en de levensduur van de nieuwe vloer op een positieve manier wordt beïnvloed. Een goed geëgaliseerde vloer verkleint tevens de kans op eventuele vochtproblemen. Wij kunnen vloeren op meerdere manieren egaliseren. Dat kan door middel van het schuren van de vloer of door middel van een egalisatiemortel. Doordat wij tot wel 3 centimeter dik kunnen egaliseren kunnen wij zelfs de grootste oneffenheden glad maken.

Een geëgaliseerde vloer...

  • Voorkomt eventuele vochtproblemen;
  • Zorgt voor een langere levensduur van de nieuwe vloer;
    • Egalisatie zorgt voor een vlakke en stabiele basis voor de vloer, waardoor het risico op scheuren en andere schade wordt verminderd. Dit verlengt de levensduur van de vloer. 
  • Zorgt ervoor dat de vloer er langer mooi uit blijft zien;
    • Een vlakke vloer is een belangrijke factor bij het bepalen van de waarde van je huis. Het laten egaliseren van je vloer kan de waarde van uw huis verhogen en de verkoop ervan vergemakkelijken.
  • Vermindert geluidsoverlast
    •  Een ongelijke vloer kan ook bijdragen aan het geluidsniveau in huis. Door de vloer te egaliseren, wordt het geluidsniveau verminderd.

Het egaliseren van een vloer is een investering die zichzelf terugbetaalt in termen van duurzaamheid, comfort en waarde. Neem vandaag nog contact met ons op om je vloer te laten egaliseren en te genieten van deze voordelen. Denk je aan vloer egaliseren denk dan 123egaliseren.nl
 

Bereken je prijs

Home > Vloer laten egaliseren?

Wij helpen u graag verder

neem contact op