7 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.7 / 10
+31 (0)652833880

Vloer laten egaliseren?

Vloer laten egaliserenUw vloer egaliseren is simpel gezegd het plat maken van de vloer. Het egaliseren van de vloer zorgt voor een solide en effen ondervloer die nodig is voordat er bijvoorbeeld plavuizen, een houten vloer, een PVC vloer of tapijt gelegd kan worden.

Het is belangrijk dat dit met veel precisie gebeurt zodat er geen oneffenheden in de vloer terug te vinden zijn. Met egalisatiecement kunnen kleine oneffenheden in de vloer worden opgevuld. Vaak zullen dit maar enkele millimeters zijn. Indien noodzakelijk dan bestaat er ook een egalisatiecement van hoogwaardige kwaliteit waarmee wij cement lagen aan kunnen brengen tot 3cm dik.

Uw vloer laten egaliseren, dit zijn de voordelen:

Een vloer egaliseren is een noodzakelijke eerste stap voordat er een nieuwe vloer of tegels geplaatst kunnen worden. Ook nadat er vloerverwarming is ingefreesd zal uw vloer opnieuw geëgaliseerd moeten worden. Tevens zullen wij dan de sleuven afsmeren.

Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren Vloer laten egaliseren

Een gladde ondervloer zorgt ervoor dat het uiterlijk, de kwaliteit en de levensduur van uw nieuwe vloer op een positieve manier wordt beïnvloed. Een goed geëgaliseerde vloer verkleint tevens de kans op eventuele vochtproblemen. Wij kunnen uw vloer op meerdere manieren egaliseren. Dat kan door middel van het schuren van de vloer of door middel van een egalisatiemortel. Doordat wij tot wel 3 centimeter dik kunnen egaliseren kunnen wij zelfs de grootste oneffenheden glad maken.

Een geëgaliseerde vloer...

  • Voorkomt eventuele vochtproblemen;
  • Zorgt voor een langere levensduur van uw nieuwe vloer;
  • Zorgt ervoor dat uw vloer er langer mooi uit blijft zien;

Bereken online uw prijs

Home > Vloer laten egaliseren?

Wij helpen u graag verder

neem contact op